• Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • +420 606 613 938

Windsurfing Mácháč

Příznivci windsurfingu, zveme vás do naší nové windsurfingové školy a půjčovny na Máchově jezeře.

Nabízíme vám péči profesionálních instruktorů a široký výběr nového kvalitního vybavení RRD pro úplné začátečníky i zkušené jezdce. Jsme tu pro všechny, kdo si chtějí windsurfing vyzkoušet a propadnout jeho kouzlu. Tento atraktivní a adrenalinový sport je ideální pro zpestření vašeho léta u vody. Naučíme jezdit opravdu každého od desetiletých dětí až po nejstarší odvážlivce. Učit se s instruktorem, nebo si půjčit vybavení můžete na hodinu až na celý týden.

Přivítáme jednotlivce i celé skupiny na kratší výuku i ucelené kurzy. Vybavení vybereme přesně podle vašich potřeb a zkušeností a průběžně je přizpůsobíme vašim zlepšujícím se dovednostem.

Pokud nám zrovna nebude foukat vítr do plachet, máme pro vás nachystaný Stand Up Paddle – rychle se rozvíjející disciplínu na prkně s pádlem, která je velmi energeticky náročná a přitom zábavná. SUP je ideální na posílení vnitřních svalů a zlepšení rovnováhy a umožní vám prozkoumávat tajuplné zákoutí Máchova jezera, kam byste se jinak nikdy nepodívali.

Těšit se na vás budeme už od prvního června. Aloha u vody!

WM team

Windsurfing Mácháč

Camp Borný

471 63 Staré Splavy, CZ

Tel: +420 736 448 130, +420 608 813 216

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.windsurfingmachac.cz